SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY
 
  Home Despre noi

 INFOPrincipiile care stau la baza activitatii de detectiv particular:

1. Principiul legalitatii, prin cunoasterea legislatiei care reglementeaza activitatea detectivului particular, precum si respectarea stricta a acesteia.

2. Principiul secretului profesional, prin care detectivul particular este obligat, prin lege sa pastreze secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute,chiar si dupa incetarea activitatii sau a calitatii de detectiv, cu exceptia insa a cazurilor prevazute de lege.

3. Principiul aflarii adevarului, prin care detectivul se dedica aflarii adevarului legat de datele si informatiile pentru care a fost solicitat de client. 

4. Principiul raspunderii personale. Nici un detectiv particular nu poate invoca necunoasterea legii pentru a justifica nerespectarea prevederilor legale. Raspunderea personala a detectivului particular il va constientiza si mai mult pe acesta in veridicitatea datelor si informatiilor obtinute, pe parcursul procesului de investigatie. 

5. Principiul operativitatii detectivului particular, care va pune la dispozitia clientului, datele si informatiile pentru care a fost solicitat, in baza unui contract scris, in cea mai scurta perioada de timp, in functie de complexitatea cazului cu care se confrunta.

6. Principiul tratarii individuale a fiecarui caz. Detectivul particular va trata fiecare caz in mod particular, datorita particularitatilor cu care se confrunta.

7. Principiul respectarii dreptului la viata intima, familiara si privata. Detectivul particular, va respecta in desfasurarea activitatii sale, legea, astfel incât sa nu incalce prevederile din Constitutia României si a reglementarilor in vigoare.

 

 

Copyright ©2009 SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY