SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY
 
  Home Despre noi

 INFOIntrebari frecvente:

1.Cine este detectivul particular?

Detectivul particular este persoana atestata in conditiile prezentei legi si care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiara si privata, ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare, referitoare la:

a) conduita si moralitatea publica a unei persoane;
b) date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere;
c) persoanele disparute de la domiciliu;
d) bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala, instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces;
e) asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici, care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora.

2.Cu ce ma poate ajuta un detectiv particular?

Prin serviciile de investigatii, supraveghere si protectie a bunurilor si persoanelor desfasurate prin metode, procedee si mijloace specifice pentru obtinerea de informatii si date conform legii, despre persoane si bunuri pentru care a fost solicitat de catre client in baza unei conventii scrise.

Servicii de investigatii: 

colectarea de informatii si date despre o anumita persoana sau bun mobil/imobil;
observarea, inspectarea, cercetarea si analizarea informatiilor;
investigatii prin cercetare la fata locului, a unor evenimente/situatii pentru care a fost solicitat de client;

Servicii de supraveghere:

activitatea de observare directa la un moment dat, intr-o anumita imprejurare prin mijloace specifice activitatii de detectiv in scopul obtinerii de informatii concludente pentru client.
Notiunea de supraveghere mai este intalnita in literatura de specialitate si ca: filaj, observare, urmarire.

Protectia bunurilor si persoanelor:

Va putem redirectiona catre o alta societate din cadrul grupului nostru de firme pentru a va satisface aceasta solicitare.

3.Cum se poate rezolva un caz?

Pentru rezolvarea cazului, clientul va contacta societatea noastra si va prezenta situatia cu care se confrunta, prin furnizarea tuturor informatiilor si datelor pe care le detine si de la care detectivii particulari vor incepe investigarea.
Aceste informatii si date, puse la dispozitie de client, vor fi analizate cu minutiozitate de detectivii nostri iar ulterior se va prezenta oferta pentru rezolvarea acestui caz, iar daca clientul accepta se va trece la organizarea activitatii atat prin masurile ce urmeaza a fi intreprinse, cat si a mijloacelor si metodelor folosite, astfel incat sa obtinem rezolvarea cazului eficient, in cel mai scurt timp, cu cheltuieli cat mai mici si cu satisfacerea cerintelor clientului.
La finalul cazului, detectivul particular va pune la dispozitia clientului un raport final insotit de probele obtinute pe tot parcursul procesului de investigare. 


SITUATII CU CARE TE CONFRUNTI

                    ???

Te afli intr-una din aceste situatii:

Stim ca REALITATEA, uneori DOARE si nu ne vine sa credem ca tocmai noi suntem pusi in fata unei asemenea situatii! Nu uita ca persoana care este cel mai bine informata este in masura sa preintampine posibile situatii neplacute sau sa le opreasca la timp pentru a nu suferi mai mult mai tarziu! 
Nu ezita!Adu-ti linistea in casa! 
Contacteaza-ne pentru a fi informat la timp daca vrei sa afli raspunsul la intrebarile de mai jos sau daca ai o cu alta problema de rezolvat nu ezita sa te adresezi detectivilor nostri.

- Sotul/sotia te inseala?

- Ai un dubiu ca ea/el nu este in locul mentionat? (parinti, serviciu, etc.)

- A plecat cu adevarat in delegatie sau nu?

- Oare de unde ma suna in prezent?

- Este sau nu la serviciu?

- Te anunta ca va ramane peste program la serviciu sau ca nu a rezolvat toate sarcinile si isi va prelungi sederea in delegatie?

- Il / o banuiesti ca se drogheaza?

- Nu ai incredere in ea/el si vrei sa fie supravegheat(a)?

- A disparut de acasa si nu stii unde se afla si ce face?

- Vrei sa te casatoresti cu ea/el si vrei sa ii afli trecutul?

- Crezi ca locuinta ta este supusa riscului de a fi jefuita, sau unul din membrii familiei are nevoie de protectie?

- Vrei sa te casatoresti sau esti casatorit(a) si vrei sa afli starea patrimoniului celei/celui de langa tine?

- Copilul tau iti face numai probleme si vrei sa fie supravegheat pentru a stii cum se comporta in societate?

- Vrei sa angajezi o persoana si ai nevoie de cineva care sa verifice, daca cele scrise in CV sunt reale?

- Vrei sa investesti in aceasta persoana si nu vrei sa fi supus riscurilor cu privire la incompatibilitatea lui de a lucra pentru tine?

- Vezi cum imaginea companiei tale se afla intr-o situatie neasteptata si vrei sa afli cauzele care au dus la aceasta, pentru a preintampina pe viitor astfel de situatii?

- Vezi ca platesti salarii, dar ca nu are cine sa duca la bun sfarsit sarcinile pentru care este platit pe motiv ca este in concediu medical? Vrei sa afli care este motivatia reala a acestui concediu?

- Organizezi un eveniment, ai nevoie ca totul sa fie perfect si vrei sa asiguri securitatea?

- Vrei sa intri in relatii de afaceri cu un potential partener si doresti informatii, privind solvabilitatea sa?

- Ai de-a face cu rau platnici si vrei sa ii dai in judecata pentru a-ti recupera ceea ce este al tau, dar nu stii daca este solvabil?

- Esti persoana juridica privata si doresti sa obtii consultanta in elaborarea programelor si normelor interne de protectie a informatiilor clasificate secret de serviciu si a datelor confidentiale?

Ce trebuie sa faci?

Pur si simplu contactati-ne prin e-mail / fax / telefon, referitor la problema cu care va confruntati, prezentandu-ne situatia cat mai clar cu putinta, iar ulterior va vom contacta pentru a stabili o intalnire si pentru a va ajuta in gasirea celor mai bune solutii in rezolvarea cazului dumneavoastra.
Noi iti putem aduce raspunsul la aceste intrebari si linistea de care ai nevoie.

Copyright ©2009 SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY