SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY
 
  Home Despre noi

 INFOS.C. SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL. este o societate de detectivi autorizata SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL, fiind constituita si inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, in anul 2009, avand ca obiect principal de activitate, investigarea si protectia bunurilor si persoanelor.

Societatea isi desfasoara activitatea,in baza Legii nr.31/1990 a societatilor comerciale, a Legii nr. 329/2003 si a H.G. nr.1666/2004, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si a Normelor de aplicare ale acestei legi.

S.C. SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL.  are  LICENTA DE FUNCTIONARE,    dispune de un personal specializat in acest domeniu si de aparatura performanta, de ultima ora, ce pot duce la bun sfarsit solicitarile dvs., la inalte standarde de calitate, respectand normele in vigoare.

.

         Pentru toate serviciile oferite si actiunile intreprinse, SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL. asigura:

  • Disponibilitate imediata, in preluarea cazului dumneavoastra;

  • Efectuarea tuturor activitatilor, numai prin respectarea legii;

  • Maxima promptitudine si operativitate la orice ora din zi sau noapte;

  • Protectia datelor furnizate, confidentialitatea acestora, precum si discretia asupra demersurilor necesare, pe intreaga perioada de colaborare cu acestea, cat si ulterior;

  • Calitatea serviciilor prestate prin detectivi de elita.

Motto-ul  nostru:

" Profesionalism cu detectivi de elita"   ne ghideaza, pentru a va oferi servicii la cele mai inalte standarde, iar tehnica si aparatura moderna de care dispunem certifica acuratetea muncii noastre.

Specialistii nostri, vin in intampinarea problemelor dumneavoastra,

oricare ar fi ele.  Pentru orice problema gasim cel putin doua rezolvari.

Informeaza-te bine!

Contacteaza-ne!

 

Copyright ©2009 SC LEGAL INVESTIGATION AGENCY SRL